Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2017 16:33 - Какво да НЕ правим
Автор: ladymillion Категория: Бизнес   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
0



В този си пост ще се спра на темата "Какво да НЕ правим, за да имаме финансов успех".
Ами за начало, не се отчайвайте - знам, че е трудно, особено когато "ножът е опрял до кокала", както се казва, но това е точка първа за начало.
НЕ търкайте билети от различните игри до припадък. Тези игри НЕ са създадени, за да направят Вас богати. Те са създадени, за да направят своите организатори богати. Ако си мислите, че може да забогатеете чрез тях - ок, но по-скоро парите Ви ще отиват на вятъра. Ако наистина искате да спечелите пари от такива игри - организирайте си такава. Как става това - не знам и честно казано не искам да знам - не бих искала да печеля парите си за сметка на нещастието, наивността  и лишенията на други хора.
Различните хазартни игри и лотарии са на същия принцип - те са устроени така, че от време на време да пускат малки печалби, с които да зарибяват хората, а всъщност големите  пари и печалби да отиват при организаторите си.
Другата стръв за лесни пари са така наречените "пари онлайн" - където има няколко варианта:
1. попълване на анкети - сайтове Ви агитират да се регистрирате безплатно, където съответно попълвате и лични данни и след това ще Ви изпращат уж съобразени с вас анкети за попълване. Сега в главата Ви започват да следват въпрос след въпрос - "Колко анкети на ден трябва да попълня, за да изкарам някаква по-прилична сума? Само за мен ли ще правят анкети?... и така нататък - Предполагам, че сте наясно, че не сте само Вие, които са се регистрирали в тези сайтове. По пътя на елементарната логика - колко голямо трябва да е звеното създаващо тези анкети, за да има пари за всички? Ако беше истина, то поне половин България щеше да си стои в къщи на топло/хладно - според сезона и по цял ден да си попълва анкетки и да печели пари...  А след като сте си дали и имейл адреса изненадващо започват да пристигат всякакви реклами, оферти и всякакъв вид спам... - ако хванат някого на въдицата - супер!!! А иначе от сайта пристига съобщение - За съжаление в момента не разполагаме с подходящи за Вас анкети... 
2. биткойните - ако наистина се вадеха добри пари от тях - нямаше да сменят имената, организациите и платформите им почти всеки месец и  в същото време за да изкараш пари трябва да търсиш реферали под дърво и камък...
3. отдаването на процесор под наем - честно казано като разбрах за тази възможност, не повярвах, че може да има някой който да се излъже да го използват по този начин - а в последствие за унищожаването на устройството и кражбите на информация от компютъра няма да говоря...
4. трейдърството - то е на принципа "тука има, тука няма" - в смисъл, залагате пари, пък ако спечелите - добре... - може да има единици, които са спечелили, но болшинството - НЕ! и ако някой Ви убеждава, че робот-програма  може да предскаже с 100 % точност как ще завърши даден залог, но задължително трябва да си закупите този робот- програма, който не струва по-малко от 250 долара - можете спокойно да разберете, че става въпрос за измама.
5. копаенето на мини - етер и всякакви други подобни - те са подобни на биткойните и са на почти същия  принцип.
6. за кликането на реклами - не знам дали въобще да се спирам на тази точка - просто трябва да започна да се повтарям.
Изобщо ако видите дейност, която е изградена на принципа на пирамидата - моят съвет е - избягвайте я! Затова е пирамида - за да направи своя собственик/организатор богат - не Вас! 
Този пост го написах по лични впечатления - и аз търках, и аз пусках фишове за тотото, и се регистрирах в сайтове за анкети, не се включих само последните няколко дейности, защото разбрах, че ще съм много ниско в йерархията и няма да има абсолютно никакъв смисъл от това.
Предполагам, че този пост няма да се хареса на много хора - както искате! С нищо, никого не задължавам. Това си е само моето мнение, дали ще се съобразите с него си е лично, ама лично Ваша воля! 
До нови срещи!!!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ladymillion
Категория: Бизнес
Прочетен: 3632
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930